Onze Menu's

Alle gerechten worden bereid met dagverse ingrediënten. Ontdek onze seizoensgebonden suggesties met aangepaste wijnen. Onze specialiteiten, lamsvlees en scampi op verschillende wijze, worden met zorg klaargemaakt.

Kabeljauw ‘Ostendaise’
***
Fazant met witloof en gratin
***
Tarte tatin met amandel-ijs
Prijs: 53 € p.p.
 
Coquilles met zwarte pens en crème van pastinaak
***
Hertensteak met winterse garnituren en gratin
***
amandelbisquit met mandarijn.
Prijs: 53€ p.p.
Verwennerijtjes bij het aperitief
***
Crème Agnes Sorel
***
Kabeljauw met crème van pastinaak, savooi en sabayon van Champagne
***
Verfrissend tussendoortje
***
Kalkoen met bu&ernut-witloof-appeltje en gratin
***
Kerstdessert met bosbessen-mascarpone-meringue
Prijs: 73€/ 95€ met drankenforfait

Hierbij ons oudejaarsavond menu (enkel take away)
 Bestellen kan tot 26 december 2024; afhalen op dinsdag 31 december tussen 15-17u.
 
3 verwennerijtjes
***
Cocktail met rivierkreeftjes
***
Soepje van witloof met notenham afgewerkt met truffelolie
***
Fijn stukje kalf met winterse ovengroenten en een sausje van marsala
***
Frisse structuren van citrus
 
Prijs: 70€ (brood en mignardises incl.)

Het kerstmenu bieden wij ook aan als take away en dit voor 60€ p.p.

Afhaling op 24 december 2024 tussen 15u en 16u30.